Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of Quality of Gluten-free Layer Cakes
 
 
Titel: Improvement of Quality of Gluten-free Layer Cakes
Auteur: Ronda, F.
Gómez, M.
Caballero, P.A.
Oliete, B.
Blanco, C.A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 15 (2009) nr. 2 pagina's 193-202
Jaar: 2009-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland