Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Various Pre-treatments on Functional, Physiochemical, and Cooking Properties of Pigeon pea (Cajanus cajan L)
 
 
Titel: Effect of Various Pre-treatments on Functional, Physiochemical, and Cooking Properties of Pigeon pea (Cajanus cajan L)
Auteur: Tiwari, B.K.
Tiwari, U.
Jagan Mohan, R.
Alagusundaram, K.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 14 (2008) nr. 6 pagina's 487-495
Jaar: 2008-12
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland