Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Control Paramethers for Sous-vide Cook-chill Processing of Swiss Chard (Beta vulgaris) Stems
 
 
Titel: Control Paramethers for Sous-vide Cook-chill Processing of Swiss Chard (Beta vulgaris) Stems
Auteur: Mir, J.
Oria, R.
Salvador, M.L.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 14 (2008) nr. 5 pagina's 117-122
Jaar: 2008-10
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland