Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Aromatic Constituents from Chinese Traditional Smoke-cured Bacon of Mini-pig
 
 
Titel: Aromatic Constituents from Chinese Traditional Smoke-cured Bacon of Mini-pig
Auteur: Xie, J.-C.
Sun, B.-G.
Wang, S.-B.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 14 (2008) nr. 4 pagina's 329-340
Jaar: 2008-08
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland