Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Amylose-lipid Complexes Derived from Different Wheat Varieties and their Susceptibility to Enzymatic Hydrolysis
 
 
Titel: Characterization of Amylose-lipid Complexes Derived from Different Wheat Varieties and their Susceptibility to Enzymatic Hydrolysis
Auteur: Kwaƛniewska-Karolak, I.
Nebesny, E.
Rosicka-Kaczmarek, J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 14 (2008) nr. 1 pagina's 29-37
Jaar: 2008-02
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland