Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of Peanut Flour Fermented with Lactic Acid Bacteria as a Probiotic Food
 
 
Titel: Evaluation of Peanut Flour Fermented with Lactic Acid Bacteria as a Probiotic Food
Auteur: Wang, N.-F.
Shi, Y.-H.
Sun, J.
Le, G.-W.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 13 (2007) nr. 6 pagina's 469-475
Jaar: 2007-12
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland