Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Thickening Agent and Fat in Custard Microstructure Upon in vitro Enzymatic Digestion
 
 
Titel: Effect of Thickening Agent and Fat in Custard Microstructure Upon in vitro Enzymatic Digestion
Auteur: Sanz, T.
Handschin, S.
Nuessli, J.
Conde-Petit, B.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 13 (2007) nr. 5 pagina's 381-388
Jaar: 2007-10
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 8 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland