Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Note. Microbial Changes During the Salting Process of Traditional Pickled Chinese Cabbage
 
 
Titel: Note. Microbial Changes During the Salting Process of Traditional Pickled Chinese Cabbage
Auteur: Ji, Feng-Di
Ji, Bao-Ping
Li, Bo
Han, Bei-Zhong
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 13 (2007) nr. 1 pagina's 11-16
Jaar: 2007-02
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland