Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Note. Modelling the Rheological Properties of the Solution of Konjac Glucomannan and Milk Powder
 
 
Titel: Note. Modelling the Rheological Properties of the Solution of Konjac Glucomannan and Milk Powder
Auteur: Yang, X. H.
Zhu, W. L.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 12 (2006) nr. 2 pagina's 127-132
Jaar: 2006-04
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland