Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Note. Preparation and Characterisation of Cake Rusks by Using Red Palm Oil Fortified Shortening
 
 
Titel: Note. Preparation and Characterisation of Cake Rusks by Using Red Palm Oil Fortified Shortening
Auteur: Butt, M. Sadiq
Rasool, J.
Sharif, K.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 12 (2006) nr. 1 pagina's 85-90
Jaar: 2006-02
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland