Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the Degree of Maturity on the Chemical Composition, Physical Characteristics and Sensory Attributes of Peach (Prunus persica) cv. Caterin
 
 
Titel: Effects of the Degree of Maturity on the Chemical Composition, Physical Characteristics and Sensory Attributes of Peach (Prunus persica) cv. Caterin
Auteur: Cascales, A. I.
Costell, E.
Romojaro, F.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 11 (2005) nr. 5 pagina's 345-352
Jaar: 2005-10
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland