Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 228 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ozone treatment on the microstructure, chemical composition and sensory quality of apple fruits
 
 
Titel: Effect of ozone treatment on the microstructure, chemical composition and sensory quality of apple fruits
Auteur: Juhnevica-Radenkova, Karina
Radenkovs, Vitalijs
Kundzins, Karlis
Seglina, Dalija
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 3 pagina's 252-267
Jaar: 2019-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 228 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland