Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 228 gevonden artikelen
 
 
  Contribution of Specific Adventitious Microorganisms toward Evolution of Sugar and Organic Acid Profiles throughout Ripening of Model Portuguese Cheeses
 
 
Titel: Contribution of Specific Adventitious Microorganisms toward Evolution of Sugar and Organic Acid Profiles throughout Ripening of Model Portuguese Cheeses
Auteur: Pereira, C.I.
Franco, M.I.
Gomes, E.O.
Gomes, A.M.P.
Malcata, F.X.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 14 (2008) nr. 3 pagina's 233-240
Jaar: 2008-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 228 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland