Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 212 van 228 gevonden artikelen
 
 
  Study of the volatile compounds and odor-active compounds of dry-cured Iberian ham extracted by SPME
 
 
Titel: Study of the volatile compounds and odor-active compounds of dry-cured Iberian ham extracted by SPME
Auteur: del Pulgar, José Sánchez
García, Carmen
Reina, Raquel
Carrapiso, Ana I
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. 3 pagina's 225-233
Jaar: 2013-06
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 212 van 228 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland