Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 185 van 228 gevonden artikelen
 
 
  Quality stability and sensory attributes of apple juice processed by thermosonication, pulsed electric field and thermal processing
 
 
Titel: Quality stability and sensory attributes of apple juice processed by thermosonication, pulsed electric field and thermal processing
Auteur: Sulaiman, Alifdalino
Farid, Mohammed
Silva, Filipa VM
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 3 pagina's 265-276
Jaar: 2017-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 185 van 228 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland