Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 180 van 228 gevonden artikelen
 
 
  Quality characteristics of sauerkraut fermented by using a Lactobacillus paracasei starter culture grown in tofu whey
 
 
Titel: Quality characteristics of sauerkraut fermented by using a Lactobacillus paracasei starter culture grown in tofu whey
Auteur: Joyce, Olatunji T
Chakraborty, Subir K
Tripathi, Manoj K
Kotwaliwale, Nachiket
Chandra, Punit
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 3 pagina's 187-197
Jaar: 2018-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 180 van 228 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland