Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 172 van 228 gevonden artikelen
 
 
  Process optimization for high-pressure processing of black tiger shrimp (Penaeus monodon) using response surface methodology
 
 
Titel: Process optimization for high-pressure processing of black tiger shrimp (Penaeus monodon) using response surface methodology
Auteur: Kaur, Barjinder Pal
Rao, P Srinivasa
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 3 pagina's 197-208
Jaar: 2017-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 172 van 228 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland