Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 154 van 228 gevonden artikelen
 
 
  Note. Physico-chemical characteristics of sucrose syrup used for the osmotic dehydration of apples (Golden delicious) / Nota. Características físico-químicas de jarabe de sacarosa empleado en la dehidratación osmótica de manzanas (Golden delicious)
 
 
Titel: Note. Physico-chemical characteristics of sucrose syrup used for the osmotic dehydration of apples (Golden delicious) / Nota. Características físico-químicas de jarabe de sacarosa empleado en la dehidratación osmótica de manzanas (Golden delicious)
Auteur: Valdez-Fragoso, A.
Welti-Chanes, J.
Giroux, F.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 3 pagina's 255-261
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 154 van 228 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland