Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 228 gevonden artikelen
 
 
  Hydrothermal grain pre-processing and ultra-fine milling for the production of durum wheat flour fractions with high nutritional value
 
 
Titel: Hydrothermal grain pre-processing and ultra-fine milling for the production of durum wheat flour fractions with high nutritional value
Auteur: Ciccoritti, Roberto
Terracciano, Giovanna
Cammerata, Alessandro
Sgrulletta, Daniela
Del Frate, Viviana
Gazza, Laura
Nocente, Francesca
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 3 pagina's 242-250
Jaar: 2018-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 228 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland