Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 228 gevonden artikelen
 
 
  Food Matrix Engineering: The Use of the Water-Structure-Functionality Ensemble in Dried Food Product Development
 
 
Titel: Food Matrix Engineering: The Use of the Water-Structure-Functionality Ensemble in Dried Food Product Development
Auteur: Fito, P.
Chiralt, A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 9 (2003) nr. 3 pagina's 151-156
Jaar: 2003-06
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 228 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland