Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ascorbic acid and high oxygen modified atmosphere packaging during storage of fresh-cut eggplants
 
 
Titel: Effects of ascorbic acid and high oxygen modified atmosphere packaging during storage of fresh-cut eggplants
Auteur: Li, Xihong
Jiang, Yuqian
Li, Weili
Tang, Yao
Yun, Juan
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 20 (2014) nr. 2 pagina's 99-108
Jaar: 2014-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland