Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Sodium Lauryl Sulphate on the Texture of Sponge Cake
 
 
Titel: Effect of Sodium Lauryl Sulphate on the Texture of Sponge Cake
Auteur: Gujral, Hardeep Singh
Rosell, C. M.
Sharma, S.
Singh, Sukhprit
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 9 (2003) nr. 2 pagina's 89-93
Jaar: 2003-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, London, Thousand Oaks, CA and New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland