Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Moisture Content and Screw Speed on the Physical Chemical Properties of an Extruded Crab-based Snack
 
 
Titel: Effect of Moisture Content and Screw Speed on the Physical Chemical Properties of an Extruded Crab-based Snack
Auteur: Obatolu, V. A.
Skonberg, D. I.
Camire, M. E.
Dougherty, M. P.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 11 (2005) nr. 2 pagina's 121-127
Jaar: 2005-04
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland