Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Effect of low frequency ultrasound thawing method on the quality characteristics of Peru squid (Dosidicus gigas)
 
 
Titel: Effect of low frequency ultrasound thawing method on the quality characteristics of Peru squid (Dosidicus gigas)
Auteur: Li, Xiu-Xia
Sun, Pan
Jia, Jing-Ze
Cai, Lu-Yun
Li, Jian-Rong
Lv, Yan-Fang
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 2 pagina's 171-181
Jaar: 2019-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland