Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Effect of gluten, egg and soy proteins on the rheological and thermo-mechanical properties of wholegrain rice flour
 
 
Titel: Effect of gluten, egg and soy proteins on the rheological and thermo-mechanical properties of wholegrain rice flour
Auteur: Pătraşcu, Livia
Banu, Iuliana
Vasilean, Ina
Aprodu, Iuliana
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 2 pagina's 142-155
Jaar: 2017-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland