Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Effect of anti-browning compounds on the quality of minimally processed avocados / Efecto de inhibidores del pardeamiento en la calidad de aguacates mínimamente procesados
 
 
Titel: Effect of anti-browning compounds on the quality of minimally processed avocados / Efecto de inhibidores del pardeamiento en la calidad de aguacates mínimamente procesados
Auteur: Dorantes-Alvarez, L.
Parada-Dorantes, L.
Ortiz-Moreno, A.
Santiago-Pineda, T.
Chiralt-Boix, A.
Barbosa-Cánovas, G.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 4 (1998) nr. 2 pagina's 107-113
Jaar: 1998-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland