Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 76 van 256 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Efecto de las condiciones de procesamiento, contenido de grasa y grado de frescura de la materia prima en la calidad de filetes de bagre ahumados / Effect of processing conditions, lipids content and freshness on acceptability of smoked catfish |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 76 van 256 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |