Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 59 van 256 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Chemical and functional properties of sardine (Sardina pilchardus W.) dark and light muscle proteins during frozen storage. Effect of washing on mince quality / Propiedades químicas y funcionales de las proteínas del músculo oscuro y claro de sardina (Sardina pilchardus w.) durante el almacenamiento en congelación. Efecto del lavado en la calidad del músculo picado |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 59 van 256 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |