Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and functional properties of sardine (Sardina pilchardus W.) dark and light muscle proteins during frozen storage. Effect of washing on mince quality / Propiedades químicas y funcionales de las proteínas del músculo oscuro y claro de sardina (Sardina pilchardus w.) durante el almacenamiento en congelación. Efecto del lavado en la calidad del músculo picado
 
 
Titel: Chemical and functional properties of sardine (Sardina pilchardus W.) dark and light muscle proteins during frozen storage. Effect of washing on mince quality / Propiedades químicas y funcionales de las proteínas del músculo oscuro y claro de sardina (Sardina pilchardus w.) durante el almacenamiento en congelación. Efecto del lavado en la calidad del músculo picado
Auteur: Montero, P.
Pardo, M.V.
Gómez-Guillén, M.C.
Borderias, J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 2 pagina's 139-147
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland