Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometry
 
 
Titel: Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometry
Auteur: Olivares, Alicia
Navarro, José Luis
Flores, Mónica
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 21 (2015) nr. 2 pagina's 110-123
Jaar: 2015-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland