Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Bookreviews : Microorganismos de los alimentos 2. Métodos de muestreo para análisis microbiológicos: Principios y aplicaciones especificas. Editado por ICMSF. Traducido por Juan Antonio Pereda Ordoñez y Gonzalo Garcia de Fernando Minguillón. Publicado en 1999 por Editorial Acribia, S.A. XII + 260 pp., ISBN 84 200 0890 7
 
 
Titel: Bookreviews : Microorganismos de los alimentos 2. Métodos de muestreo para análisis microbiológicos: Principios y aplicaciones especificas. Editado por ICMSF. Traducido por Juan Antonio Pereda Ordoñez y Gonzalo Garcia de Fernando Minguillón. Publicado en 1999 por Editorial Acribia, S.A. XII + 260 pp., ISBN 84 200 0890 7
Auteur: Ocio, M.J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 2 pagina's 173-174
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland