Digitale Bibliotheek |
|
||||||||||||||||||||||||||||
Sluiten | Bladeren door artikelen uit een tijdschrift | ||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Tijdschrift beschrijving | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang | |||||||||||||||||||||||||||||
Alle artikelen van de bijbehorende aflevering | |||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 39 van 256 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Bookreviews : Microorganismos de los alimentos 2. Métodos de muestreo para análisis microbiológicos: Principios y aplicaciones especificas. Editado por ICMSF. Traducido por Juan Antonio Pereda Ordoñez y Gonzalo Garcia de Fernando Minguillón. Publicado en 1999 por Editorial Acribia, S.A. XII + 260 pp., ISBN 84 200 0890 7 |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Details van artikel 39 van 256 gevonden artikelen
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||
Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland |