Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Bookreviews : Las operaciones de la ingeniería de los alimentos. J.G. Brennan, J.R. Butters, N.D. Cowell y A.E.V. Lilley. 3ª edición. Traducido por Justino Burgos González. Publi cado en 1998 por Editorial Acribia, S. A. Royo 23, 50006 Zaragoza, España. XV + 714 pp., ISBN 84 200 0852 4
 
 
Titel: Bookreviews : Las operaciones de la ingeniería de los alimentos. J.G. Brennan, J.R. Butters, N.D. Cowell y A.E.V. Lilley. 3ª edición. Traducido por Justino Burgos González. Publi cado en 1998 por Editorial Acribia, S. A. Royo 23, 50006 Zaragoza, España. XV + 714 pp., ISBN 84 200 0852 4
Auteur: Carbonell, J.V.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 5 (1999) nr. 2 pagina's 183-184
Jaar: 1999-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland