Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 247 van 256 gevonden artikelen
 
 
  The effects of sous-vide cooking parameters on texture and cell wall modifications in two apple cultivars: A response surface methodology approach
 
 
Titel: The effects of sous-vide cooking parameters on texture and cell wall modifications in two apple cultivars: A response surface methodology approach
Auteur: Ortiz, Abel
Le Meurlay, Dominique
Lara, Isabel
Symoneaux, Ronan
Madieta, Emmanuel
Mehinagic, Emira
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 2 pagina's 99-109
Jaar: 2017-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 247 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland