Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 236 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Stabilization of strawberry jam colour with natural colourants / Estabilización del color de mermelada de fresa mediante la adición de colorantes naturales
 
 
Titel: Stabilization of strawberry jam colour with natural colourants / Estabilización del color de mermelada de fresa mediante la adición de colorantes naturales
Auteur: Zafrilla, P.
Valero, A.
García-Viguera, C.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 4 (1998) nr. 2 pagina's 99-105
Jaar: 1998-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 236 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland