Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 210 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Pre-cure Freezing Effect on Physicochemical, Texture and Sensory Characteristics of Iberian Ham
 
 
Titel: Pre-cure Freezing Effect on Physicochemical, Texture and Sensory Characteristics of Iberian Ham
Auteur: Pérez-Palacios, T.
Ruiz, J.
Martín, D.
Barat, J.M.
Antequera, T.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 17 (2011) nr. 2 pagina's 127-133
Jaar: 2011-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 210 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland