Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 208 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Potential of Conceptual Design Methodology for Food Process Innovation
 
 
Titel: Potential of Conceptual Design Methodology for Food Process Innovation
Auteur: Hadiyanto, H.
van Straten, G.
Boom, R.
van Boxtel, A.J.B.
Esveld, D.C.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 14 (2008) nr. 2 pagina's 139-149
Jaar: 2008-04
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 208 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland