Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 195 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Olive leaf extracts for shelf life extension of salmon burgers
 
 
Titel: Olive leaf extracts for shelf life extension of salmon burgers
Auteur: Khemakhem, Ibtihel
Fuentes, Ana
Lerma-García, María Jesús
Ayadi, Mohamed Ali
Bouaziz, Mohamed
Barat, José Manuel
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 2 pagina's 91-100
Jaar: 2019-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 195 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland