Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 164 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Modeling the survival of Salmonella Enteritidis and Salmonella Typhimurium during the fermentation of yogurt
 
 
Titel: Modeling the survival of Salmonella Enteritidis and Salmonella Typhimurium during the fermentation of yogurt
Auteur: Savran, Derya
Pérez-Rodríguez, Fernando
Halkman, A Kadir
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 24 (2018) nr. 2 pagina's 110-116
Jaar: 2018-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 164 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland