Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 162 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Modeling of lactic acid fermentation of soy formulation with Lactobacillus plantarum HM1
 
 
Titel: Modeling of lactic acid fermentation of soy formulation with Lactobacillus plantarum HM1
Auteur: Matejčeková, Zuzana
Dujmić, Elena
Liptáková, Denisa
Valík, Ľubomír
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 2 pagina's 141-149
Jaar: 2019-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 162 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland