Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 156 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Linear and non-linear viscoelasticity of low-in-cholesterol mayonnaise / Viscoelasticidad lineal y no lineal de mayonesas con bajo contenido en colesterol
 
 
Titel: Linear and non-linear viscoelasticity of low-in-cholesterol mayonnaise / Viscoelasticidad lineal y no lineal de mayonesas con bajo contenido en colesterol
Auteur: Guerrero, A.
Partal, P.
Gallegos, C.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 6 (2000) nr. 2 pagina's 165-172
Jaar: 2000-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 156 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland