Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 145 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Influencia de la subespecie, estacionalidad y procedimientos de estabilización en la aptitud gelificante del músculo de sardina (Sardina pilchardus) congelado/Influence of subspecies, season and stabilization procedures in gel-forming ability of frozen minced muscle of sardine (Sardina pilchardus)
 
 
Titel: Influencia de la subespecie, estacionalidad y procedimientos de estabilización en la aptitud gelificante del músculo de sardina (Sardina pilchardus) congelado/Influence of subspecies, season and stabilization procedures in gel-forming ability of frozen minced muscle of sardine (Sardina pilchardus)
Auteur: Montero, P.
Gómez-Guillén, M.C.
Borderías, J.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 2 (1996) nr. 2 pagina's 111-122
Jaar: 1996-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 145 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland