Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 256 gevonden artikelen
 
 
  A Technique to Measure Firmness in Potato Tissue during Frying
 
 
Titel: A Technique to Measure Firmness in Potato Tissue during Frying
Auteur: Sundara, V. R.
Pourzand, F.
Berberat, A.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 7 (2001) nr. 2 pagina's 141-144
Jaar: 2001-04
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland