Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of usage of essential oils instead of spices in meat ball formulation for controlling Salmonella spp.
 
 
Titel: Evaluation of usage of essential oils instead of spices in meat ball formulation for controlling Salmonella spp.
Auteur: Ozdikmenli, Seda
Demirel Zorba, Nukhet N
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 22 (2016) nr. 2 pagina's 93-101
Jaar: 2016-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland