Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Application of Chitosan Films Enriched with Oregano Essential Oil on Bologna – Active Compounds and Sensory Attributes
 
 
Titel: Application of Chitosan Films Enriched with Oregano Essential Oil on Bologna – Active Compounds and Sensory Attributes
Auteur: Chi, S.
Zivanovic, S.
Penfield, M. P.
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 12 (2006) nr. 2 pagina's 111-117
Jaar: 2006-04
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland