Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic and phytochemical stabilization of orange–strawberry–banana beverages by high hydrostatic pressure and mild heat
 
 
Titel: Enzymatic and phytochemical stabilization of orange–strawberry–banana beverages by high hydrostatic pressure and mild heat
Auteur: Escobedo-Avellaneda, Zamantha
Pérez-Simón, Izaskun
Lavilla-Martín, María
Baranda-González, Ana
Welti-Chanes, Jorge
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 23 (2017) nr. 2 pagina's 185-193
Jaar: 2017-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland