Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 256 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough
 
 
Titel: Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough
Auteur: Petrović, Jovana
Pajin, Biljana
Lončarević, Ivana
Šaponjac, Vesna Tumbas
Nikolić, Ivana
Ačkar, Đurđica
Zarić, Danica
Verschenen in: Food science and technology international
Paginering: Jaargang 25 (2019) nr. 2 pagina's 130-140
Jaar: 2019-03
Inhoud:
Uitgever: SAGE Publications, Sage UK: London, England
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 256 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland