Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Sensory Qualities, Cooking Losses, Shear Values, and B-Vitamins of Beef Roasts Cooked by Slow-Heat
 
 
Titel: Sensory Qualities, Cooking Losses, Shear Values, and B-Vitamins of Beef Roasts Cooked by Slow-Heat
Auteur: Korschgen, B.M.
Baldwin, R.E.
Verschenen in: Family and consumer sciences research journal
Paginering: Jaargang 7 (1978) nr. 2 pagina's 116-120
Jaar: 1978-11
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland