Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Preparation Methods on Total Fat Content, Moisture Content, and Sensory Characteristics of Breaded Chicken Nuggets and Beef Steak Fingers
 
 
Titel: Effect of Preparation Methods on Total Fat Content, Moisture Content, and Sensory Characteristics of Breaded Chicken Nuggets and Beef Steak Fingers
Auteur: Yoon, Hei-Ryeo
Bednar, Carolyn
Czajka-Narins, Dorice
King, C. Clay
Verschenen in: Family and consumer sciences research journal
Paginering: Jaargang 28 (1999) nr. 1 pagina's 18-27
Jaar: 1999-09
Inhoud:
Uitgever: Sage Periodicals Press, A Division of Sage Publications, Inc., Thousand Oaks, London, New Delhi
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland