Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and Histological Characteristics of Beef Rib Cuts Heated at Two Rates to Three End Point Temperatures
 
 
Titel: Sensory and Histological Characteristics of Beef Rib Cuts Heated at Two Rates to Three End Point Temperatures
Auteur: Bayne, Barbara H.
Allen, Mary B.
Large, Nancy F.
Meyer, Bernadine H.
Goertz, Grayce E.
Verschenen in: Family and consumer sciences research journal
Paginering: Jaargang 2 (1973) nr. 1 pagina's 29-34
Jaar: 1973-0
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland