Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Vitamin Retention And Sensory Evaluation Of Selected Foods Prepared By Boiling, Boiling-In-Bag, And Steaming Methods
 
 
Titel: Vitamin Retention And Sensory Evaluation Of Selected Foods Prepared By Boiling, Boiling-In-Bag, And Steaming Methods
Auteur: Johnson, Janet M.
Driskell, Judy
Verschenen in: Family and consumer sciences research journal
Paginering: Jaargang 16 (1987) nr. 2 pagina's 136-142
Jaar: 1987-12
Inhoud:
Uitgever: Sage Publications, Sage CA: Thousand Oaks, CA
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland