Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Effect of particle size on quality of crab meatballs using enzymatically deproteinized crab by-products
 
 
Titel: Effect of particle size on quality of crab meatballs using enzymatically deproteinized crab by-products
Auteur: Shen, Ju
Zhang, Min
Wang, Yuchuan
Mujumdar, Arun S.
Wang, Haixiang
Verschenen in: Advanced powder technology
Paginering: Jaargang 34 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Society of Powder Technology Japan
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland